And so the adventure begins

Reistebrij bestaat bijna 2 jaar. Omdat hij geen kleine jongen meer is en intussen al een heel deel van de wereld zag, groeit hij dit jaar meer dan ooit tevoren.

2018 is een jaar vol kansen. Ik kan niet wachten om met Reistebrij nog meer van de wereld te zien en rond te reizen. Omdat ik graag jou, als volger, reisgenoot of lezer wil bedanken, kreeg ik het idee om een exclusief reistebrij-gadget te ontwerpen. Samen met Matthias ontworp ik een tote bag mét een travelquote op, die gekozen werd uit de tientallen inzendingen van volgers op instagram.

Het is niet zomaar een tote bag. Elke tote bag heeft zijn eigen verhaal. Iedereen die binnenkort met de tote bag zal rondlopen mag en kan er zijn eigen betekenis aan geven.

And so the adventure begins‘.

Voor mij is elke dag een avontuur. Ik zie een dag die voorbij is als een uitgespeeld level van mijn persoonlijke videogame. Mijn trips zijn telkens weer een avontuur. Elke keer opnieuw mezelf uitdagen om meer en andere zaken te bereiken. 2018 is ook een begonnen avontuur.

Ik deelde de tote bags afgelopen week uit op het Vakantiesalon in Antwerpen. Ook een paar van mijn vrienden  kregen de tote bag al.  Ieder van hen, vertelde me hun verhaal. Want in iedereen zit een beetje Reistebrij.

Kristof

🔺And so the adventure begins 🔻

A post shared by Glenn On The Go (@reistebrij) on

Voor Kristof wordt 2018 een grote uitdaging. Hij start de verbouwingen van het huis dat hij kocht met zijn vriendin en komt dit jaar voor de eerste keer op bij de gemeenteraadsverkiezingen. Een jaar dat hij niet snel zal vergeten.

Isabelle

🌂

A post shared by Glenn On The Go (@reistebrij) on

Isabelle gaat dit jaar volop genieten. Ze heeft nog geen concrete reisplannen met haar gezin, maar kijkt wel al enorm uit naar de eindreis door Italië die ze gaat doen met een heleboel eindejaarsstudenten waaraan ze les geeft.

Lempty

Every monday is an adventure, not?! ⚡️

A post shared by Glenn On The Go (@reistebrij) on

Lempty wil dit jaar verder de wereld ontdekken. Hij heeft al enkele trips gepland. Zo gaat hij dit jaar naar Parijs en Roemenië. In september wil hij opnieuw voor zo’n twee weken gaan rondtrekken buiten Europa.

Elfi

• G R L P W R •

A post shared by Glenn On The Go (@reistebrij) on

Elfi verlegt ieder jaar haar grenzen en gaat op zoek naar avontuurlijke uitdagingen. Ze probeert heel wat zaken van haar bucketlist te schrappen, denk maar aan racen op een circuit of een sprong uit een vliegtuig. Dit jaar wil ze het anders aanpakken. Naast meer en verder reizen (Japan), wil ze zich open stellen voor verrassingen. Naast de grote doelen wil ze ruimte laten voor wendingen die ze allemaal wil connecteren tot een nieuw en groter geheel.

Yolan & Tekla

🖤

A post shared by Glenn On The Go (@reistebrij) on

Voor Yolan en Tekla wordt het het jaar van de verandering. Dit jaar openen ze hun eigen foodbar in Hasselt waar ze volop inzetten op de vegan- en superfood. Ze zijn intussen bezig met de voorbereidingen en zijn momenteel op foodtrip in Berlijn om inspiratie op te doen.

Ifasso

~ Believe in your inner Beyoncé ~

A post shared by Glenn On The Go (@reistebrij) on

2018 wordt voor Ifasso een jaar met heel wat uitdagingen. Ze gaat zich volledig smijten in haar job en daarbuiten ook nog proberen reizen. Ze denkt er ook aan om dit jaar alleen te gaan wonen. Mooi, niet?!

Jarne

One boy, one joy. ⚡️

A post shared by Glenn On The Go (@reistebrij) on

Jarne studeert binnenkort af als journalist. Het studentenleven vaarwel zeggen en de stap zetten naar de werkvloer. Een heel avontuur als je het mij vraagt.

Laura

#TEAMTHAILAND 🙏🏻

A post shared by Glenn On The Go (@reistebrij) on

Laura wil graag met haar vriend Achile naar de andere kant van de wereld. Ze dromen er van om samen een wereldreis te maken. Hopelijk komen hun dromen dit jaar uit.

Wil je ook een tote bag van Reistebrij?

Mail even naar glenn@reistebrij.be en we kijken wat we voor jou kunnen doen.

Heb je al een tote bag?

Neem hem mee naar het buitenland en stuur jouw foto’s door naar glenn@reistebrij.be , zo reist de tote bag de hele wereld rond!

4 Comments

 1. Johnf924 schreef:

  You have brought up a very good details , thankyou for the post.

  1. glenndeschrijver schreef:

   Many thanks John!

 2. Smithk410 schreef:

  Hi there! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to give it a appear. Im definitely loving the details. Im bookmarking and will likely be tweeting this to my followers! Outstanding blog and great style and style.

  1. glenndeschrijver schreef:

   Thanks for the support! 😉

Reacties zijn gesloten.