Het Bucketlistboek voor op reis

Het is al oktober ondertussen. De zomer is al even achter de rug. Wanneer je vooruit kijkt zie je de herfstvakantie al dichterbij komen. Aan het eind van de maand hebben de meeste van ons een weekje vrij om uit te blazen. Je hebt een aantal opties dan. De boekenbeurs in Antwerpen bezoeken en een goed boek mee naar huis nemen. De andere en waarschijnlijk betere optie is een boek vinden en een reis maken. Komt dat net goed uit dat Het Bucketlistboek voor op reis bestaat. In deze blogpost kom je alles te weten over dit geweldige boek én maak je ook nog eens kans om er een exemplaar van te winnen.

Flipflops all day, een berg beklimmen, naar de bioscoop om een film te kijken in een vreemde taal, ..  Dit zijn drie van de 250 dingen die je volgens Elise De Rijck ooit gedaan moet hebben op reis.

Het Bucketlist boek voor op reis is een geen lees- maar een doeboek. Je kan er meteen mee aan de slag om jouw reizen te upgraden met zaken die anders misschien buiten je comfortzone zouden liggen of waar je nooit eerder aan gedacht zou hebben.

Toen ik het boek zag verschijnen ergens deze zomer sprak het mij meteen aan. Ook ik, een frequente reiziger, durf wel eens terug te vallen in mijn eigen gewoontes op reis. Met dit boek kan je je uitleven met de 250 gekke, grappige, unieke maar soms ook héél uitdagende opdrachten die je waarschijnlijk maar één keer in je leven zal ondernemen.

Of je nu op vakantie gaat in de tuin van de buren, naar de Noorse Fjorden trekt of een maand gaat backpacken in Azië, dit boek zal je inspireren en zal die ene vakantie net nog dat tikkeltje meer geven.

Verder ga ik nog niet al te veel over het boek verklappen, het boek moet jou uiteraard nog kunnen verrassen. En of het boek je zal verrassen!

Leuk nieuws! Ik mag van Uitgeverij Lannoo enkele Bucketlistboeken voor op reis weggeven.

Zin om er eentje te winnen?

Ga dan snel een kijkje nemen op instagram .

Wil je een extra kans om te winnen? Check dan mijn facebookpagina.