En daar is Reistebrij!

Bijna 25 jaar geleden, zette ik mijn eerste stappen op deze mooie wereldbol. Nog steeds geen spijt van trouwens! Er is zo veel te zien op deze prachtige wereld.

Als kind ging ik bijzonder veel met mijn ouders op stap. Weekendjes aan zee of de Ardennen. Noem maar op en ik ben er met m’n ouders geweest. Ook de jeugdbeweging (KLJ offcourse. What else? ) liet mij een deel van de wereld zien. Een dropping, tweedaagse of een uitstap naar eender waar. De wereld is verdomd schoon. Op mijn achttiende (nog piepjong dus), trok ik voor 2 maand, helemaal alleen naar Menorca. Een Spaans eiland op de Balearen. Een jaar later ging ik voor 2 maand naar Side in Turkije. Op beide bestemmingen werkte ik als animator in een hotel. Geloof mij, een hele ervaring waardoor mijn goesting om de rest van wereld te leren kennen, enkel is toegenomen.

Ik heb mezelf een doel gesteld. Ik wil voor ’t voorbij is, zoveel als mogelijk van de wereld gezien hebben. Zo gezegd zo gedaan. Ik ben beginnen brainstormen over welke plekken ik allemaal wil zien. Geloof mij, dat kan je niet op 1 jaar tijd in combinatie met een job. Na de brainstorm zocht ik vooral even uit wanneer ik mijn eerste trip kon plannen en die dag staat dus vast. Op 7 juni vertrek ik op de allereerste trip en ga ik 5 dagen naar Barcelona.

Ik maak me geen zorgen om niet-matchende reispartners, want ik reis alleen.

“Wat ga je daar uitsteken in je eentje?”,  een vraag die veel mensen me stellen. Wel, ik wil zien wat de dag brengt, niets moet en alles kan.

Nu nog enkele dagen uitrusten, mijn spullen klaarleggen en wegdromen van de heerlijke trips die voor de deur staan.

Tot snel, in Barcelona!

Glenn

Volg mij op facebook, twitter en instagram en mis niks van de Reistebrij-updates!