Expeditie Scheldeland

Het is op en top zomer momenteel! Met deze warme temperaturen, hoef je zeker niet altijd ver weg te gaan om mooie, leuke en interessante plekken te ontdekken. Dat ondervond ik al meermaals sinds ik voor Reistebrij ook schrijf over bestemmingen in eigen land of in onze buurlanden. Er zijn heel wat plekken die nog niet ontdekt werden door het grote publiek, plekken die je kunnen verrassen en plekken waar je rust vindt. Maar, kan je op expeditie gaan in eigen land? Jazeker. Momenteel maak ik me klaar voor een expeditie van twee jaar, samen met vijf andere bloggers. In deze blogpost lees je er alles over.

Misschien herinner je je nog de zomer van 2018. Toen ging ik met één van mijn vrienden voor 48u naar de streek rond Wetteren, in Scheldeland. Op zo’n 30 kilometer van waar ik woon, maar tot dan nog onbekend terrein voor mij. Mijn mond viel een aantal keer open van verwondering. Verwonderd dat ik zelf nog nooit tot daar geraakt was. Ik kreeg meteen goesting om nog meer van de geweldige streek te leren kennen. Scheldeland, you’ve got me!

Voor mij begon het al enkele maanden geleden, toen ik de vraag kreeg of ik klaar was voor een expeditie in eigen land. Een expeditie van twee jaar die me op heel wat plekken zal brengen die niet heel ver weg zijn, maar die toch het ontdekken waard zijn. Zonder twijfelen zei ik vastberaden ‘ja’.

De komende twee jaar ben ik dus één van de zes expeditieleden van Scheldeland en trek ik er af en toe op uit in de regio. Denk maar aan een weekendje weg, een daytrip of een leuke activiteit. Ik ga het voor jou uittesten en deel mijn avonturen op mijn social media, hier op de blog en op de website van expeditie Scheldeland. Klaar om te vertrekken op expeditie? Dan stel ik je graag voor aan de andere expeditieleden;

Katrien, Ludovic, Bas & Elodie van Withkidsontheroad

Bart van Roeckiesworld

Sylvie van Getoutoftown

Sam van Håndbagage

Werner en Myriam van Dichtbij en Ver Weg


Tot snel, in Scheldeland.

Expeditie Scheldeland is een samenwerking met Toerisme Scheldeland en Travelmedia. Zij zorgen voor het budget en de organisatie van dit project. Veel dank voor de fijne samenwerking en het kiezen/geloven in Reistebrij als partner voor dit fijne project.

Glenn

Volg mij op Facebook, Twitter en Instagram en mis niks van de reistebrij-updates!