Het reisgadget van de zomer

Hé daar! Het was even stil op de blog. Sorry daarvoor. De voorbije maand trok ik door Vietnam en beleefde ik een maand om nooit te vergeten. Die verhalen deel ik uiteraard snel met jou hier op de blog, maar eerst nog een beetje uitrusten, de jetlag overleven en een aantal andere dingen op jullie afvuren. Zoals in deze blogpost bijvoorbeeld. Wat dacht je van een nieuwe giveaway? In deze blogpost maak je kans op hét reisgadget van 2019, een gadget dat je misschien nog kan gebruiken op een van je volgende reizen.

Het is niet altijd makkelijk om te praten met locals. Dat kon ik ook de voorbije maand weer aan de lijve ondervinden in Vietnam. Soms begin je gewoonweg te praten met handen en voeten om iets toch maar uitgelegd te krijgen. Uiteraard helpt Google Translate je ook al een pak verder, maar als je geen data hebt of je smartphone zonder batterij zit, kan dit gadget je alvast verder helpen.

Waarom taalproblemen blijven hebben, terwijl een makkelijk hulpmiddeltje je al een heel deel vooruit kan helpen? Dankzij Ikgaopavontuur.nl zijn taalproblemen voortaan niet meer aan de orde, want zij ontworpen een reisbandje dat je op bestemming enorm vooruit kan helpen.

De reisbandjes bestaan in vijf kleuren en zijn handig voor iedereen. Op het bandje staan 16 pictogrammen (van wifi tot politie, van tanken tot een ATM) Je kan het zo gek niet bedenken of het bandje zou wel eens enorm van pas kunnen komen wanneer je het wifi-paswoord nergens terug kan vinden of je een scooter huurt en zonder petrol komt te zitten.

Trouwens, met deze reisbandjes heb je binnenkort ook geen last meer van die vervelende muggen, want in de bandjes zit citronella. Weg met die vervelende muggen!

Win een reisbandje!

De giveaway is afgelopen.

De winnaars werden persoonlijk op de hoogte gebracht op vrijdag 19 juli 2019. Proficiat Bart, Sophie en ReizendoorAzië !

Veel succes!


Deze giveaway werd mogelijk gemaakt door ikgaopavontuur.nl . Reistebrij is voor deze samenwerking niet betaald.

Glenn

Volg mij op facebook, twitter en instagram en mis niks van de reistebrij-updates!