I’m a Juice Junkie!

Je hebt het waarschijnlijk al opgemerkt. Tijdens mijn trips ga ik als foodie vaak op zoek naar bijzondere plekjes om te ontbijten. Ik probeer graag nieuwe dingen uit. Van een basic ontbijt met croissant tot een shakshuka. Waar ik echt helemaal gek van ben, zijn smoothies. Een stevige dosis vitamines aan het begin van de dag. Ook wanneer ik niet op trip ben, heb ik vaak zin in een smoothie. Vaak koop ik in de supermarkt al een voorgemaakte smoothie, omdat ik ’s ochtends amper tijd vind om fruit te snijden, .. De ochtendspits is mij altijd te slim af, tot nu!

💚

A post shared by Glenn On The Go (@reistebrij) on

Sinds Januari kan je je in België smoothies bestellen bij Juice Junkies Health addicts. Geen gevulde flesjes met klaargemaakte smoothies, wel zakjes met een diepgevroren mix van fruit of fruit en groenten. Elk zakje is 1 smoothie met 140 gram gezonde fruitstukjes (en groenten).

Je kan op hun website losse smoothies bestellen of kiezen voor een box met negen verschillende smoothies. Deze leveren ze bij jou aan huis met een koelwagen. Geloof mij, dit werkt perfect. Meteen na ontvangst stop je de zakjes in de diepvriezer en wanneer je zin hebt maak je je eerste smoothie klaar.

Het bereiden van een smoothie is makkelijk. Je giet het smoothiezakje in de blender en voegt daar nog 200ml appelsap, kokoswater of appelsiensap aan toe. Na 30 seconden blenden is je smoothie klaar, perfect toch?!

Ik mocht Juice Junkies – The Box uitproberen en heb heel wat verschillende combinaties leren kennen. Ik startte mijn dag met plezier met een smoothie en voelde me meteen ook een pak energieker. De smaken zitten goed. Maar toch blijft het grootste voordeel bij de Juice Junkies dat je in 30 seconden een ontbijt hebt klaarstaan.

Wat denk je? Ook eens proberen?

Bestel nu je eerste smoothie op de website van Juice Junkies en start je dag gezond!

In deze vlog zie je hoe ik mijn eerste smoothie uitprobeerde.

Glenn

Volg mij op facebook, twitter en instagram en mis niks van de reistebrij-updates!