Over Reistebrij

Reistebrij, niet het alom gekende typisch Vlaamse dessert. Wel een blog waarop ik het beste van mezelf geef, om de wereld net dat beetje beter te leren kennen. Sinds 2016 trek ik de wereld rond. Bij de opstart van Reistebrij was het mijn bedoeling om in de basic citytripsteden ook de niet-toeristische plekken in beeld te brengen. Er valt natuurlijk meer in Londen of Berlijn te zien dan wat er in een reisgids staat.

Interessante brij aan reizen

Een jaar later gooide ik het roer van de blog helemaal om, om zo de naam van mijn blog helemaal waar te maken. Reistebrij werd een hele brij aan reizen. Verscholen plekjes ontdekken in eigen land of onze buurlanden. Met de rugzak een maand door Vietnam of Thailand trekken? Geen probleem. ‘And so the adventure begins!’, is dan ook de baseline van Reistebrij.

Goesting om te ontdekken

Naast het avontuur van meestal alleen te reizen krijgen natuur, eten, cultuur … ook een plek in mijn reisverhalen. Je ervaart mijn reizen in tekst, foto’s, vlogs en sinds kort zelfs in podcasts. Uniek en verschillend, elke reis beleven vanuit een open mindset. Na meer dan 50 reizen door meer dan 30 landen is de goesting om te blijven ontdekken groot. Wilde walvissen spotten in Canada, je een Aussie voelen in de Australische outback of de roadtrip van het leven langs de westkust van de USA. Nog genoeg op de bucketlist voor de komende jaren en om met jou te delen op de blog. We gaan samen op avontuur!


Glenn

Foto; David Samyn