Podcast 2

In de eerste aflevering van de Reistebrij podcast leerde je mij een beetje beter kennen. In de tweede aflevering ontvang ik een gast, waarmee ik praat over reizen en meer.

De gast van aflevering 2 is niemand minder dan Laurentine Van Landeghem. Het gezicht van Clouds Of Fashion en influencer.

Laurentine (27) stampte in 2012 haar eigen modezaak uit de grond. Wat begon met een pop-up store in Tielrode (Oost-Vlaanderen), eindigde in 2018 met een fashionimperium. In 5 jaar werkte Laurentine aan modeshows, winkels in Antwerpen, Gent, Oostende, een pop-up in knokke, (online) branding en een boek waarbij ze alles in eigen handen nam. Prestaties om fier op te zijn, maar toch beslistte Laurentine vorig jaar om afscheid te nemen van haar eigen winkels en ging ze in zee met Zeb, waar intussen haar tweede kledinglijn in de rekken hangt.

5 jaar die voor Laurentine voorbij gevlogen zijn alsof het niks was. Van ’s morgens vroeg (om niet nacht te zeggen) tot ’s avonds laat gewerkt en zichzelf misschien af en toe even vergeten. Nu gunt Laurentine zichzelf vaker rust en legt ze het professionele even aan de zijkant zodat ze zich kan focussen op zichzelf.

Hoe Laurentine de voorbije jaren beleefde, of er af en toe tijd was om te reizen en hoe ze reist na Clouds of Fashion, hoor je in deze aflevering van de Reistebrij podcast.

Je volgt Laurentine op Instagram, Youtube, Facebook en haar eigen blog. Haar boek bestel je hier.


Glenn

Volg mij op Facebook, Twitter en Instagram en mis niks van de Reistebrij-updates!