Vakantiesalon Antwerpen 2018

2018 is begonnen. Iedereen neemt tal van goede voornemens. Ik begin het jaar meestal met dromen over de bestemmingen waar ik dit jaar naar toe wil gaan met  Reistebrij.

Je kan inspiratie ophalen in boeken, het internet afschuimen of een bezoek brengen aan het vakantiesalon. Het vakantiesalon is de perfecte plek om een nieuwe bestemming uit te zoeken. Van 25 tot 28 januari kan je terecht in Antwerp Expo voor bakken informatie over jouw toekomstige bestemming.

banner

Het Vakantiesalon viert dit jaar z’n 40ste verjaardag. Dat is op zich al feestelijk, maar ook het thema van dit jaar is om van te smullen. ‘Dans de wereld rond‘ is dit jaar het centrale thema.

Schermafbeelding 2018-01-05 om 13.35.12.png

Iedereen kan een bezoek brengen aan het vakantiesalon. Er zijn heel wat verschillende exposanten die een bestemming of een reistype komen voorstellen. Hiernaast zijn er ook heel wat dansoptredens, danslessen en animaties. Kortom, dit kan je niet missen.

Het vakantiesalon is ingedeeld in verschillende zones. Voor deze editie is er een gloednieuwe zone. In de bloggerszone kan je tal van travelbloggers leren kennen. Guess what?! Ik ben een van de bloggers waar je inspiratie kan halen voor jouw trips.

Ik deel mijn ervaringen met de bezoekers op donderdag 25 en vrijdag 26 januari in de bloggerszone op het vakantiesalon in Antwerp Expo.

Ik geef op beide dagen ook een lezing over mijn backpacktrip naar Thailand. Op donderdag van 16.30 tot 17.30 en op vrijdag van 10.30 tot 11.30. Daarnaast ben je altijd welkom aan mijn stand in de bloggerszone waar je kans maakt op een exclusief Reistebrij-gadget.

Wil je mij komen bezoeken op het Vakantiesalon of wil je meer inspiratie krijgen voor jouw toekomstige reizen? Bestel dan hier je tickets of doe mee aan de giveaway.

Tot op het vakantiesalon.

 Glenn

Volg mij op facebook, twitter en instagram en mis niks van de reistebrij-updates!

Wat moet je doen om te winnen?

Deze winactie is afgelopen op vrijdag 12 januari 2018, 17u.

De winnaars werden persoonlijk op de hoogte gebracht.

One Comment

  1. Pingback: Venetië

Reacties zijn gesloten.