Vakantiesalon Antwerpen 2019

Het nieuwe jaar is gestart. Gelukkig nieuwjaar trouwens! De kerstbuches en nieuwjaarszoenen zijn al even achter de rug en nu kan er begonnen worden aan het echte werk. Reizen plannen voor dit jaar en de travelbucketlist op punt stellen.

Van 24 tot 27 januari kan je terecht op het Vakantiesalon in Antwerp expo. Tijdens deze 4 dagen doe je inspiratie op voor jouw reizen dit jaar.

Tijdens de 41e editie van het salon, kom je meer te weten over je favoriete bestemmingen. Dit jaar wordt de beurs zelfs opgesplitst in verschillende beurzen. Zo ontdek je alles nog specifieker en sneller.

Je kan jouw toekomstige vakantiebestemmingen vanaf dit jaar ontdekken tussen de verweg vakanties (hal 4) waarbij je het vliegtuig neemt, of de dichtbij vakanties (hal 1) waarvoor je de auto neemt. Hier vind je alle touroperators, reisagenten, toeristische diensten en transport.

Meer interesse in B&B’s, campings en kampeerbenodigdheden? Dan kan je terecht op de nieuwe beurzen; B&B Days en Let’s Camp . Deze twee nieuwe beurzen vinden plaats op hetzelfde moment als het Vakantiesalon Antwerpen in hal 2 en hal 3. Ook vind je in hal 2 alles over motorvakanties.

Meer op zoek naar een actieve en avontuurlijke vakantie? Dan is Aventuria iets voor jou! Met een ticket voor een van de beurzen kan je trouwens gewoon alle beurzen bezoeken.

Bloggerszone

Net als vorig jaar nodigde het vakantiesalon een heel aantal bloggers uit om hun blog te promoten en anderen te inspireren. Ook dit jaar vind je Reistebrij terug in de bloggerszone.

Je bent welkom in hal 4 bij de bloggerszone, waar je niet enkel Reistebrij, maar ook heel wat andere bloggers kan ontmoeten. We staan open voor een praatje, maar vertellen ook onze beste tips tijdens een van de lezingen.

Reistebrij staat op donderdag 24 en vrijdag 25 januari op het salon. Misschien tot dan?

Planning Bloggerzone Vakantiesalon Antwerpen 2019

Win tickets voor het Vakantiesalon!

Heb jij ook interesse om langs te komen en reisinspiratie op te doen? Maar geen zin om een ticket te kopen? Geen probleem, Reistebrij deelt tickets uit! Een duo-ticket winnen? Mail dan snel naar glenn@reistebrij.be en antwoord op deze vraag; Naar waar ging de allereerste trip van Reistebrij in 2016?

De giveaway is afgelopen, de winnaars werden persoonlijk gecontacteerd

Geen tickets gewonnen? Bestel dan nu jouw tickets hier.

Tot op het Vakantiesalon!

Glenn

Volg mij op facebook, twitter en instagram en mis niks van de reistebrij-updates!